PANOSAN FIRIN KİMDİR?
1981 Yılında kurulan PANOSAN, güç, otomatik kontrol, ölçme ve kompozisyon panolarının imalatı, montajı konularinda faaliyete başlamış ve bu konuda uzmanlamış kadrosu ile üretime halen devam etmektedir. 1995 yılında KÜTAHYA ve çevresinde genel bir sorun olan çini ve seramik fırınları ile ilgili proje çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak 1998 yılında çini 98 sempozyumunda sergiye çıkan seramik fırınlarımız büyük ilgi görmüş, daha sonra Seramiktek ’99, Seramiktek ’00, Seramiktek ’01, Seramiktek ’03, Seramiktek ’05 uluslararası seramik ve cam teknolojileri fuarlarına katılıp adını ve kalitesini ispatlayan firmamız bugüne kadar başarı performansını devamlı yükselterek zirvede kalmayı başarmıştır. 1999 Yılında cam füzyon fırını çalışmalarına başlayan firmamız 2000 yılında füzyon fırınları imalatına tam olarak geçmiş ve seri üretim yapan arabalı tip füzyon fırınlarını satışa sunmuştur.
Cam sektörüne büyük hizmetler sağlayan firmamız prüzsüz cam lavabo bükme fırını proje çalışmalarını tamamlamıştır. 2002 Yılında 5 metre çapında dairesel arabali tip tünel fırının rehabilitasyonu yaparak verimli hale getiren PANOSAN FIRIN, 7 ve 12 metrelik roller kurutma fırınlarının imalatını yaparak sanayide verimli bir şekilde kullanıma sunmuştur. 1100°C 17 metrelik elektrikli roller seramik fırının imalatını 2006 yılında gerçeklestirip İzmir’de hizmete sunan firmamızın zirvede kalarak inşa ettigi basarinin temelini yüksek KALITE, GÜVEN ve İTİBAR yapitaslarinin sabir ve çalışma harcı ile oluşturmasindandir.
Vizyonumuz: Bir ürünün başarısındaki en vazgeçilmez unsurun insan faktörü olduğunu bilerek, tecrübelerini işe adamış personelinin yaşam kalitesine değer katmayı ilke edinen makine ve fırın dünyasındaki her türlü teknolojik gelişme artı yeniliği üretiminin tüm alanlarına yansıtan doğaya zarar vermeden şekillendirip, insanlığın hizmetine sunan bir şirket olmaktır.
Misyonumuz: Sürdürülebilir bir büyüme sağlayarak, hedef sektörlerin her birinde benzersiz ve dinamik bir kuruluş olmak. Nitelikli insan kaynakları gücümüz ile ülke ekonomisine değer katacak ürünler üretmek. Teknik bilgimizi ilkelerimiz ve yaratıcılığımızla harmanlayarak, modern teknolojinin ihtiyaç duyduğu ürünler üretmektir.